27 august 2014

"Salbaticiunea" de Bonnie Pega

Scris in 1994, "Salbaticiunea" este un "roman de dragoste, pe care nu il veti uita niciodata, scris de un autor cunoscut al genului".
Statea aruncat pe un raftulet nesemnificativ, printre alte carti din anii '90, pe care nimeni nu le mai citeste in aceste timpuri. Din aceasta cauza, nu mi s-a parut niciodata atragator si pana ieri nu ma mai atinsesem de el. Dar cand l-am atins si l-am deschis...am intrat intr-o alta lume.
Nu l-am citit pe tot, dar am extras cateva secvente, care ofera un alt aer romanului care in primele pagini era putin plictisitor.

1. " Patrick se gandi din nou la talmes balmesul rosu-auriu care-i curgea pe spate- acel fel de par cu care un barbat se putea invalui cand facea dragoste cu ea. Si ochii aceia- un minut verzi, urmatorul aurii. Nu era deloc genul lui de femeie, incearca sa-si spuna. El prefera femeile sofisticate, de lume, care cautau o seara placuta, o conversatie inteligenta si un sex bun."

2. " Daca ochii erau intr-adevar oglinda sufletului, atunci sufletul ei statea dezgolit, la vedere. Ochii ei erau, pe rand, calzi si reci, veseli si solemni, deschisi si prudenti."

3. " Robine se apleca sa-l ajute, dar avu un moment de ezitare vazand atata maculinitate. Picaturi de apa inca-i scanteiau pe umeri si in carliontii castanii de pe piept. Avea picioarele grozave- lungi, suple si musculoase, acoperite usor cu par castaniu. Isi trase rasuflarea."

4. " In ciuda durerii pe care o simtea in mod evident, Robin îi putea citi dorinta in trasaturile incordate si isi dadu brusc seama de pozitia in care erau: unul peste altul, pieptul ei prizonier sub bratul lui. Unul dintre picioarele lui goale se afla intre pulpele ei imbracate in blugi, si simti rasuflarea lui fierbinte pe fata."

19 august 2014

Plăcerile mele

Imi place sa iubesc, pentru ca este un sentiment minunat, care ne arata o alta fata a sufletului nostru.

Imi place sa ma plimb singura.

Imi place sa rad zile intregi, pentru ca supararea ma deprima.

Imi place adrenalina.

Imi plac trandafirii rosii ca focul.

Imi place ciocolata alba: "fetish-ul papilelor mele gustative".

Imi place matematica; ma transpune intr-o lume cu zeci de drumuri, care se vor intalni intotdeauna.

Imi place culoarea neagra deoarece ma diferentiaza de restul oamenilor.

Imi place muzica rock (+ subgenurile): imi ofera un stil de viata diferit, o alta logica si dorinta de a cunoaste oameni cu gusturi bune.

Imi place sa privesc rasaritul si apusul.

Imi place sa stau intinsa pe iarba, sa privesc norii.

Imi plac oamenii care stiu ce inseamna "respectul".

Imi place sa citesc.

Imi plac momentele cand cineva ma strange in brate.

Imi plac baietii cu ochi verzi si albastrii.

Imi plac copii sub 3 ani.

Imi plac drumetiile.

Imi place sa visez.

Imi plac momentele in care prietenul meu se joaca in parul meu.

Imi place sa dau pupici.

Imi place sa rad.

Imi plac oamenii optimisti.

Imi place sa merg la teatru.

Imi plac plimbarile pe malul marii.

Imi place faptul ca nu sunt obsedata de haine si de aspectul meu fizic precum alte domnisoare.

Imi place rujul rosu.

Imi place mancarea chinezeasca.

Imi place sa vorbesc ore in sir cu o anumita persoana.

Ador sa fiu eu insumi.

12 august 2014

Dorinţe



                 
Suntem certaţi de 3 zile. Locuim împreună de 3 ani, dar din cauza acelei discuţii aprinse nu mai schimbăm nici un cuvânt. Privirile pe care mi le arunci îmi dau de înţeles că îţi doreşti să ne împăcăm şi să facem dragoste. Îţi doreşti să mă arunci în pat şi să fiu doar a ta. Îţi doreşti să mă dezbraci uşor, să mă mângâi şi să îmi faci un masaj. Arzi de nerăbdare să îmi săruţi coapsele, să te joci cu sânii mei şi să îmi muşti buzele şi gâtul. Închizi ochii şi îţi imaginezi cum, uşor uşor mă penetrezi şi îmi oferi un orgasm nemaipomenit. Ţi-ar plăcea foarte mult să îţi stau în braţe în timp ce facem sex. În acest mod, m-ai considera copiliţa ta, care îşi doreşte să fie iubită şi alintată în orice punct al corpului. Modul în care te încordezi şi dorinţa ta de a mă săruta, mă fac să te arunc în pat, să te leg cu cătuşe şi să profit de neputinţa ta. Ţi-aş turna îngheţată şi frişcă pe abdomen, te-aş gâdila uşor cu o pană şi ţi-aş masa „Juniorul”. M-aş freca de tine foarte încet pentru a te face să urlii de plăcere. Aş da drumul la muzică şi aş dansa în faţa ta, goală şi m-aş undui frumos şi încet pentru a-ţi da timp să fotografiezi tot.  
Aş face multe cu corpul şi mintea ta, dar toate acestea după împăcare.