23 octombrie 2014

O societate de nedescris

Ca foarte multi romani din tara asta, ma holbez si eu la stirile de la ora 19:00. Stiu ca nu e bine, ca televizorul ne indobitoceste, dar simt si eu nevoia sa rad de concetatenii mei batuti in cap.
Ce sa vad in prima faza? Preot pe motocicleta. Da' ce motocicleta!!! Oare avea permis? Fiind si sub influenta alcoolului, intra intr-un zid de beton. Il sustin! Trebuie lansata o noua campanie: jumatate din preoti sa isi cumpere motocicleta si primul lucru pe care trebuie sa il faca se numeste "accident" (cu ghilimelele de rigoare desigur). Ca si asa se inmultesc precum ciupercile dupa ploaie. Si ei, si bisericile. Auzi tu: sa construiasca biserica pe platoul Bucegi. Sa le imprumute cineva un pistol va rog! Multumesc.
***
Alt inteligent: un tinerel care stie ca a contactat virusul HIV de la varsta de 3 ani dintr-un spital, intretine relatii sexuale cu peste 30 de tinere. NEPROTEJAT! Cum Doamne Iarta-ma?! Cu ce au gresit acele tinere (inafara faptului ca sunt fufe)?! Nu tin parte nimanui...dar daca ele au pus botu', s-a terminat distractia. Si fetele au dat mai departe... Si acum sa auzim ca nu stiu cate persoane din acel oras isi fac testul HIV. Asa tarziu? :))
***
Copilita de 14 ani (asa tin minte) de la mine din oras (Galati) fuge de acasa. Afise prin oras cu duiumul. Anunturi in ziarele locale (internet si format fizic). De ce? Pentru ca a fost prinsa de doamna diriginta cu pachetul de tigari si cutia de chibrituri in geanta. Inteligenta de diriginta o ameninta ca le va spune parintilor ce a descoperit! Si in acest mod, papusica le lasa parintilor o scrisoare si fuge de acasa. Inteligent mod de ati rezolva problemele...dar ce sa le ceri? Joaca hormonii in ei si noi vrem sa fie niste oameni de nota 10+.

Asta este societatea in care traim. Tigari, droguri si sex de la 13-14 ani.
Concluzie: nu ma mai mira nimic. Dar imi este frica de viitor. Daca acum, in 2014 este asa...ce va fi in 2025? Imi este si frica sa ma gandesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu